İçeriğe geç

Ptt Kargo Ücreti Karşı Taraf Ödemeli Nasıl Oluyor

Kargo karşı taraf ödemeli nasıl oluyor?

Alıcı Ödemesi (A.Ö): Kargo masrafları alıcıya aittir. Alıcı, mağazadan veya adresten kargoyu teslim almadan önce kargo masraflarını ödemelidir.

Ptt kargo ücretini kim öder?

Tüm müşterilerimiz kargo teslim alma hizmetini veya kargo masraflarını APS Kurye’den alıcıya ait olmak üzere talep edebilirler.

Ptt kargo ödemesi nasıl yapılır?

Nakit Para Yatırma İşlemleri: PTT aracılığıyla anlaşmalı bankalardaki kendi hesabınıza veya başkasının hesabına para yatırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken size en yakın PTT şubesine gidip, para göndermek istediğiniz banka hesap numarası ve hesap sahibinin adı gibi bilgileri vermeniz!

PTT karşı ödemeli kargo alınmazsa ne olur?

Gönderimi kaç gün içinde teslim almalıyım? Cevap: Gönderinizi Kargomat’a teslim ettikten sonra 3 gün içinde teslim almanız gerekir. 3 gün içinde teslim edilmeyen kargonuz göndericiye iade edilecektir.

Karşı ödemeli kargo evde olmayınca ne olur?

Kapıda ödemeli kargolama yapılan siparişlerde, müşteri teslimat adresinde değilse kargo görevlisi ücreti tahsil edilmesi gerektiği için kargoyu şubeye getirecektir. Bu durumda müşterinin bizzat şubeye gidip oradan teslim alması gerekmektedir.

PTT alıcı ödemeli var mı?

Göndericinin isteğine bağlı olarak, yurtiçi kayıtlı posta için toplam ücretin ve alıcıdan herhangi bir özel hizmet için toplam ücretin tahsil edilmesine “Alıcıdan Tahsilat” özel hizmeti denir. Bu hizmet, APS Courier sözleşmeli posta için talep edilebilir, ancak ödeme koşulları olan özel hizmetle birlikte talep edilemez.

PTT 1 kg kargo kaç TL 2024?

PTT Taşıma ÜcretleriKargo AğırlığıŞehir İçi Taşıma ÜcretiŞehirlerarası Taşıma Ücreti1 kg/desi₺75,00₺100,002 kg/desi₺90,00₺110,003 kg/desi₺100,00₺120,004 kg/desi₺107,00₺129.

PTT kargo ücreti nasıl hesaplanır?

Navlun Desi Hesaplama Formülü Desi hesaplama formülü üç değerin çarpılması ve yurtiçi gönderilerin 3.000’e, yurtdışı gönderilerin ise 5.000’e bölünmesiyle elde edilir. Örnek olarak açıklamak gerekirse yurtiçi kargo desi hesaplaması: Paketin uzunluğu x genişliği x yüksekliği / 3000.

PTT kargo gönderme nasıl yapılır?

Para gönderin; Geçerli kimlik belgenizle (TC kimlik kartı, ehliyet, pasaport veya ikametgah belgesi) en yakın PTT şubesine gidin ve para transfer formunu doldurun. PTT personeline transfer tutarını ve TL, USD veya EURO cinsinden gönderim ücretini bildirin. Alıcıya UPT işleminizin referans numarasını verin.

Ptt kargo güvenli ödeme nasıl yapılır?

Ödemeniz, ödeme hizmet sağlayıcısı ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla aracısız bir şekilde güvenli 3D Secure sayfası üzerinden yapılır. Ödeme onay sisteminde, bankanızdan gelen onay veya ret mesajına göre siparişiniz işleme alınır.

Ptt kargo ile anlaşma nasıl yapılır?

PTT Kargo ile nasıl anlaşma yapabilirim? PTT Kargo yük anlaşması yapmak için PTT Kargo Genel Müdürlüğü ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Kurumsal anlaşmanın detaylarını görüşmek için en yakın PTT Kargo bölge müdürlüğü ile iletişime geçip yük anlaşması yapabilirsiniz.

PTT kilo başı kaç TL?

PTT kargo ücreti nedir? KG/DESIPTT 136.0036.00245.5045.50350.0050.00454.7553.508 satır daha

Karşı ödemeli kargo nasıl oluyor?

Neden? Satılan ürünün Yurtiçi Kargo tarafından alıcıya ulaştırılması ve teslimat anında ürün bedelinin alıcıdan tahsil edilerek göndericiye aktarılması hizmetidir. Yurtiçi Kargo sattığınız ürünleri kapınızdan nakit veya kredi kartı ile teslim alır.

Teslim alınmayan kargo ücretini kim öder?

Kargo sahibi kargosunu bu süre içerisinde teslim almazsa, kargo şirketi genellikle nakliye ücreti ve depolama ücreti gibi ek maliyetler talep eder. Kargo sahibinin kargosunu teslim alamadığı durumlarda, kargo şirketiyle iletişime geçerek kargonun durumunu öğrenebilir.

PTT Kargo ücreti ödenmezse ne olur?

Alıcı ödeme yapmazsa geri gidip göndericiden ücreti tahsil edecek…aynı şey.

Alıcı ödemeli kargoyu teslim almazsam ne olur?

Kargo şirketi belirli bir süre teslim edilmeyen kargoyu depolar. Kargo sahibi kargoyu belirli bir süre içerisinde teslim almazsa kargo şirketi kargoyu iade edebilir veya imha edebilir. Teslim alınmayan kargo genellikle 3 ila 15 gün depolanır.

Alıcı ödemeli kargo hangi kargo ile çalışıyor?

Neden? Satılan ürünün Yurtiçi Kargo tarafından alıcıya ulaştırılması ve teslimat anında ürün bedelinin alıcıdan tahsil edilerek göndericiye aktarılması hizmetidir.

Kapıda ödemeli kargo nasıl oluyor?

Kapıda ödeme, alıcıların ürünleri çevrimiçi veya telefonla sipariş etmelerine ve ardından ürün teslimatı sırasında ödeme yapmalarına olanak tanıyan bir sistemdir. Bu sistem, özellikle banka veya kredi kartı kullanmak istemeyen veya bu yöntemlere erişimi olmayan alıcılar için büyük kolaylık sağlar.

Aras Kargo karşı ödemeli kabul ediyor mu?

Aras Tahsilat Hizmetini Özel Kılan Nedir? Aras Tahsilat Kargo hizmetimizle, siparişin ürün bedelini teslimat anında alıcıdan tahsil edip banka hesabınıza aktarıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir